Login Sign Up   Invite   Feedback  
Circuit Sage Forums | My Discussions | Start a Discussion
Circuit Sage Forum
avatar
Posted by hferic on July 31, 2014, 3:07 am
Er is een favoriete keuze voor [url=http://www.goedkoopnikefreerunsale.nl/nike-free-5-0]nike free 5.0 goedkoop[/url] hardloopschoenen voor vrouwen door de jaren heen dat is Saucony. Met ontwerpen die blijkbaar gunstig met vrouwelijke lopers waren. Saucony schoenen staan ​​bekend om smalle ontwerpen en gedefinieerd hakken hebben. Andere schoen fabrikanten hebben ook hun eigen lijn van vrouwen hardloopschoen, zoals New Balance en Nike.
Er zijn nogal wat mythologieën voor de Air Jordan lijnen in het gebied van de loopschoenen, en de Air Max schoenen van hen is. Voor de daling van de Air Max 360 van de eind vorig jaar, [url=http://www.goedkoopnikefreerunsale.nl/nike-roshe-run]nike roshe run dames[/url] nooit tot stilstand gekomen. Alle soorten van de kleur-schema versie van Air Max werden toonde ons een na de ander, die volledig interpreteren de loopschoenen geschiedenis. Immers, Air Max, vrijgelaten uit 1987, kan worden beschouwd als een nieuwe revolutie in het gezichtsveld. Vanaf dat moment kan een grote demping eenheid op de hiel zichtbaar vanaf de kant van de tussenzool in de meeste modellen en ander type luchtkussen is het lage profiel en zeer responsief "Zoom Air".
De Air Max 95s, ook gewoon bekend als "95s". Gelanceerd in 1995 als een opvallende loopschoenen, Air Max 95 zijn ontworpen door Sergio Lozano met een speciaal ontworpen doos evenals slechts een kleine Nike Swoosh op het zijpaneel achter, die ook zijn stempel zette op sneaker historisch verleden. Het principe achter het ontwerp en de stijl van de Nike Air Max 95 was een model geïnspireerd door menselijke systeem te ontwikkelen: panelen die de spierweefsels, een middenzool die de ruggengraat symboliseert, schietgaten en bandjes die de ribben betekenen en mesh dat betekenen vertegenwoordigt de huid .
Daarnaast kunnen [url=http://www.goedkoopnikefreerunsale.nl/nike-free-3-0-v4]nike free 3.0 v4 dames[/url] sportschoenen met luchtkussen technologie van de atleet lichaam, vooral knieën en enkels te beschermen bij het doen van inspannende sport. Met duurzaam, full-grain leer zorgt voor een comfortabele, nauwsluitende kleding, Nike Air Max 95 is een afgestudeerde van industrieel ontwerp. Wat meer is, zoals we allemaal weten dat de reden waarom 95s zijn zo populair is dat het is gevallen meer dan 150 kleurstellingen to-date en de bovenste is gebouwd in een waaier van materialen uit suedge en 3M scotchlite nylon mesh en premium leer.

Replies to This Discussion