Login Sign Up   Invite   Feedback  
avatar
Created by mukijiri1985
Ford planlægger at løfte sløret på denne måneds Intercontinental CES gadget Nike Blazer Anti-Fur viser en soldrevet konceptbil, der tilbyder den samme ydelse som en plug in hybrid, males uden behov for et stik.
C max Solar Energi Idea bil bruger en benzinmotor kombineret med en dims, der fungerer som et forstørrelsesglas for at koncentrere solens stråler på køretøjets tag monteret solpaneler.
Bilproducenten siger bilens anslået kombineret byen motorvej kilometertal er 16 mil for every gallon (4,five liter).
Den amerikanske bilproducent siger, at billige nike shox ved hjælp af solenergi i stedet for en elektrisk stik, vil en typisk ejer reducere deres årlige drivhusgasemissioner med hearth tons.
Selskabet siger, at det solgte omkring eighty five.000 hybridbiler eller elbiler i 2013, herunder 6300 enheder af dets C MAX Energi plug in hybrid.
Solen ray koncentrator blev udviklet af forskere ved Ga Institute of nike free dame Technology og bruger, hvad der er kendt som en Fresnel linse, der koncentrerer lys, adult males kan gøres tyndere end en konventionel linse.
En hel dag med solskin svarer til en fire timers batteri opladning, eller otte kilowatt, siger Ford.
På en fuld opladning, bør det have Nike Shox OZ en vifte af 997 km, det samme som C MAX Energi. Konceptet bil leveres også med et stik i port til regular elektrisk opladning.
Efter vise konceptbilen på konventet i Las Vegas 7 jan 10, Ford Motor Co siger, at det vil teste køretøjet med Nike Blazer instituttets forskere til at afgøre, om det er muligt for masseproduktion.

Add a Comment
You need to be a member to comment on this! Join Circuit Sage!