Login Sign Up   Invite   Feedback  
avatar
Created by thesun8849
Jos avaaminen vaiheissa alkupuoliskolla, Kamerun, Kroatia myös pystyy valmistamaan tietty uhka, yhdessä Alexander - Song of red lähtöä, saldo on täysin taaksepäin Kroatian puolella. Ottelu, Kroatia 18 9 laukaus on keskellä osaksi 4 palloa,Meksiko jalkapallo pelipaidat ja Kamerun, vaikka on 17 kertaa keskustasta, mutta vain kaksi laukausta on kadon. Ohikulkija, Kroatia saavutettu 390, vain 277 kertaa Kamerunissa. Kroatian hallussa osuus 58%, Kamerun 42%. Ehkä vaikuttaa kuuma ja kostea sää Manaus, käynnissä molemmin puolin kentän eivät ole kovin aktiivisia, mutta Kroatia ammattitaito huomattavasti korkeampi kuin siru, luonnollinen lopputulos ei ole jännitystä.

Kamerun on 11 virheitä tällä alalla, ja Kroatia vain 9 kertaa. Kroatia sai keltaisen kortin, kun Alexander - Song sai sitten punaisen kortin tilanteen kääntämiseksi. Lisäksi Kroatia on neljä kertaa kiinni paitsiossa, Kamerun nolla. Kroatiaa saada seitsemän kulmapotkua mahdollisuuksia, Kamerun vain neljä kertaa.Kamerun ei ole niin paljon hävisi Kroatialle, sillä se menetti itselleen. Hetken kuluttua he menettivät pelin, tuli myös Espanjassa ja Australiassa, kolmas osa julisti pois joukkueen.Brasilia Paikallista aikaa 12. kesäkuuta,Meksiko jalkapallo pelipaidat Sao Paulo, Brasilia World Cup Stadium avasi ITAR Gellar. Avaaja, 3-1 voittaa isäntä Brasilia, Kroatia, juhlia avaaja. Pelin jälkeen rangaistuksen epäoikeudenmukaisuutta kärsimän Kroatian valmentaja Kovacs sanoi, "lainvalvonta erotuomari avajaisissa pitäisi olla ammattilainen, koska tärkein erotuomari on kuin tuuliviiri, jos seuraava peli on kuin avaaja teki, niin tämä Brasilian MM oli katastrofi. "

Kovacs sanoi, että vaikka joukkue hävisi pelin, mutta suorituskyky pelaajat ovat edelleen ansaitsee tunnustusta,www.activeauctionpro.com "20 minuuttia ennen ensimmäisen puoliskon, pelaajat keksiä superlatiivi pelata. Vaikka lopulta hävisi pelin, mutta jos ei että väärät rangaistus, uskon peli ei tällaista tulosta, olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että Kroatian olisi saanut pisteen tänään. "

Add a Comment
You need to be a member to comment on this! Join Circuit Sage!