Login Sign Up   Invite   Feedback  
avatar
Created by rustyvt5
du är så roligHaha, du behöver verkligen inte känna dig bortkommen. Jag är uppväxt i närheten av vik och har aldrig i hela mitt liv hört någon säga blana, ännu mindre hört talas om att man blandar messmör med grädde.Haha, du är så rolig Bella.Annars hade jag gärna velat köpa de vinrödajag tycker inte att de är speciellt dyra, ska man ha skor av bra kvalitet så landar de ofta runt 1000lappen om inte dyrare1000 spänn för ett par uteskor är inte så dyrt men för ett par skor man bara ska ha inne känns lite väl saftigt.Här pratar vi inneskor, då är de dyra.Dyrt eller ej, belstaff roadmaster inneskor som är skadliga för kroppen är dålig investering.Vi satte upp och mål på 52 kilo och det får bli när det blir. Men 52 ska det hur som helst bli Nu väger jag 50 52 kilo och har aldrig mått bättre i hela mitt liv! ven om min matångest gör sig påmind ibland så har jag fortfarande min pojkvän som stöttar mig hela tiden!Trerätterslunch på I Beach, jag, Nils, Emma och reseguiden!Vilken dag! Vi elva så kom riktigt duktiga flyttkillar hem till mig och började packa, jag blev förvånad över hur smidigt allt gick.blogg. Vad tycker niJa, ibland är ditt liv allt bra. Dock skulle man ju kunna strunta i att få ont i cystorna eller var det nu hette Pmetrobloggen.mvh Linaåhh jag har redan börjat nedräkningen, ska bli så skoj. Hoppas du blir snygg ikväll och ha självförtroende på dansgolvet så kommer det säkert gå bra. annars får vi andra hjälpa dig.Du har heller inte förstått att Bella bloggar om sitt liv som omfattar väldigt mycket och typ inspiration. Här skriver hon om sin dag. Hade hon inte gjort det hade människor klagat på hennes uppdatering.Sällskapet var väldigt trevligt i alla fall och efteråt så tog vi en taxi till Strandbryggan och satte oss där ett tag. Strandbryggan är nog mitt favvoställe just nu, man kan vara där och äta lunchbrunch, ta en fika efter en promenad på Djurgården, nike roshe äta middag på kvällen eller ta en drink. Ni som åker till Stockholm i sommar så rekommenderar jag verkligen det stället, ligger på Strandvägen.ex bröstcancer och även om det inte finns några vetenskapliga bevis på att det finns någon koppling mellan aluminium och bröstcancer så TROR JAG att det finns det. Jag vill inte utsätta min kropp för metaller. Parabener vill jag inte heller helst använda. rrrrrr

Add a Comment
You need to be a member to comment on this! Join Circuit Sage!