Login Sign Up   Invite   Feedback  
avatar
Created by tekukatojf6
høhøFor mig at se er der forskel på at brokke sig og på at være reelt utilfredsrasendeophørtked af.et eller andet, som er helt relevant at sige højt og skabe debat om.Begær efter rigdom, berømmelse, spirituelt begær, seksuelt begær, begær efter kontrol, efter at være perfekt m. Området er grænseløst.Tror det vil være med til at redde min aften imorgen at vide at der sidder andre kvinder rundt om i det ganske land, og heller ikke er helt oppe og ringe. Jeg får også den der blues du snakker om Julia, men nu ved jeg da at jeg ikke er alene om at være så mærkelig ;oSå TAK og Godt Nytår til jer allesammen !Det var ellers mig, der rystede på hovedet af venstrefløj og fagforeninger, som malede trusselsbilleder om massearbejdsløshed, den gang den banale automatisering i form af databehandling på kæmpe talknusere tog fart, og ligeså den gang de personlige computere med deres tekstbehandlingsprogrammer og regneark kom. Men med det tredje store skifte, der nu er udsigt til, har min fornemmelse i nogle år været, at vi står over for et paradigmeskift.Endelig besked vil blive givet på denne blog og via Twitter med kindlesalon som hashtag.Der er lavet et lille forskræp på Twitter, og vi i skrivende stund foreløbig 9, der har klikket på datoer, superdry vest superdry vest men jeg ved, at også en kendt forfatter vil med.november 2011 17:30 Too cool! : Af David Helgason 13.Så musen skall beställas hem till den stationära.Designen, är ännu en gång toppen.Nu vil der nok være nogen, der siger, at man bare kan etablere sig en hjemmeserver til mængden af data. Så har man jo data under egne sikre vinger og ikke hos fremmede.Især da jeg så, at du ville holde ferie til den 15.Men iiiiih, så kigger jeg ind i dag og ser, at du har været i gang LÆNGE allerede.Han har mellemørebetændelse og får igen penicillin. Anden gang på 14 dage.schneider Medlems profil Send privat besked Find medlemmets indlæg Besøg medlemmets hjemmeside Føj til venneliste Senior Member Medlem: 31 Jul 2009 Lok.: Hobro Døstrup Status: Offline Beskeder: 738 CitérSvar Sendt: 29 Aug 2013 kl.i Matas. Jeg får VIRKELIG tørre hænder hver vinter, og det eneste der hjælper er kombinationen af de to inden jeg går i seng :Tak for en fed blog, og det er virkelig nogle seje negle!Jeg lavede en trilliard af dem fredaglørdag iøvrigt sammen med en million cupcakes oh yes inkl. pink og cremefarvet icing, lyserødt krymmel og glimmer the works! xxxxxx

Add a Comment
You need to be a member to comment on this! Join Circuit Sage!